KIKOINNE stylar en innehållsskapare

Med mars månad redan här, fortsätter vi dela upplevelsen av våra kunder som valde att vara stylade genom www.kikoinne.se. Sonja, en innehållsskapare och ägare av denna vackra Instagram konto om mode och skönhet från Sverige har erkänt att även hon har ett antal kläder som hon har svårt att matcha och använda. För att undvika shoppa ensam och till sist ha massor av impulsiva köp, litade Sonja på våra personliga stylister att samla ihop outfitsförslag.

 

 

 

 

 

 

Sonjas stil som visas på bilder ovanför är ljus, hon föredrar bekväma outfits

 

Eftersom Sonja delade på sin Instagram om styling med oss så ville vi höra av sig och prata om stil med henne. 👯‍

 

Vad tyckte du om din första styling upplevelse med KIKOINNE?

 

Jag var väldigt imponerad. Allt gick så smidigt och enkelt och det har varit ett riktigt nöje att se alla de olika outfits som era stilister hade förberett för mig. Tack vare KIKOINNE kan jag nu spara både tid och pengar, samt att jag inte längre köper onödiga grejer som jag brukade göra tidigare.

 

 

 

 

 

“But the good news are that I found this great Personal Shopper Online service @kikoinne… Now I am free from unnecessary clothes and this saves my money and time”,- says Sonja in her Instagram post.  


 

Vad betyder mode och personlig stil till dig generellt?

 

Genom din stil säger du vem du är utan att behöva prata. Rachel Zoe sa detta och jag håller med henne till hundra procent.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweater weather...🤗 #ginamyway #swedishblogger #stylequestblog #styleblogger #styleinspo #ootd #fashionblogger

A post shared by STYLEQUEST.SE (@stylequest.se) on

 

 

 

 

Vill du dela dina upplevelser av styling med KIKOINNE på vårt blogg?

Kontakta oss på press@kikoinne.com

 

Kram,

KIKOINNE xx