KIKOINNE stylar en författare

Det är tid att introducera dig till en annan inspirerande person som valde att prova personlig styling. Detta är Roza, författare och ägare av detta  vackra Instagram konto som fokuseras på outfits och stiltips! Roza reser väldigt ofta och anledningen till varför hon bad www.kikoinne.se hjälpa till var att hon ville få stylisternas åsikt om hennes egen stil och få förslag på något nytt… Förändringens vindar blåser hitåt… 🙌

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweater is second handed 🍀 Pants are new though, but I will love and cherish them ☺️

A post shared by @ rozatkei on

 

 

Rozas stil som syns ovanför är feminin och klassisk

 

Efter att Roza provat våran personliga online styling så kontaktade vi henne för en giveaway tävling, och ställde henne några frågor. 💁‍♀️

 

 

Berätta lite om hur stylingen med KIKOINNE upplevdes?

 

Min första erfarenhet med stylingen från KIKOINNE var fantastisk! Det är jättelätt att fylla i formuläret - ert styling frågeformulär. Efteråt fick jag ett härligt meddelande från era personliga stylister med föreslagna outfits väldigt fort. Mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg outfitförslagen - mina tankar och önskningar hade verkligen tagits med. Jag älskade alla tre föreslagna outfits och jag kommer att prova dom alla. Jag känner att bli stylad online sparade så mycket tid och jag behöver inte längre leta efter kläder som passar mig. KIKOINNE har gett mig så mycket inspiration!

 

 

 

Mode och personlig stil - hur viktiga är de för dig?

 

Mode och styling är superviktigt för mig! Jag älskar kläder och att kombinera olika outfits eftersom det låter mig uttrycka mig och min personlighet genom mina kläder. Ibland känner jag dock, att jag saknar inspiration och det va därför jag valde att prova er tjänst.

 

 

“Det va roligt att styla Roza, som redan besitter en utmärkt personlig stil och älskar mode.”- säger våra personliga stylister.

 

Vill du dela dina upplevelser av styling med KIKOINNE på vårt blogg?

Kontakta oss på press@kikoinne.com

 

Kram,

KIKOINNE xx