KIKOINNE stylar en makeupartist

Idag presenterar vi en glad kund till – Agne, en 35 år gammal makeupartist. Agne har använt våra tjänster flera gånger, därför ville vi prata med henne om varför blev hon intresserad att prova online personlig styling. Denna kvinnan som bjöd oss in i sin garderob är en karismatisk ung mamma till en 8 år gammal dotter och en talangfull makeupartist.
 

 

Som vanligt vill vi börja med frågan om varför du bestämde dig att besöka www.kikoinne.com/se och skicka dina mode frågor till stylister?

 

Det känns som att jag är alltid mitt i modet: jag får vara runt unga, stiliga människor och som en makeupartist får jag delta på olika mode och makeup evenemang. I detta industrin är det så viktigt att ha egen stil. Men jag känner mig att jag inte har tillräckligt med tid… Som de flest av makeupartister jobbar jag långa timmar och ibland på helgdagar. I tillägg har jag familj och andra saker att ta hand om. Tid är dyrbar och jag vill spendera den på något annat än shopping. Det är därför KIKOINNE blev min livräddare – jag behöver inte längre offra min tid för familj för att skapa en personlig stil som jag gillar.


 

 

Vad tyckte du om när du blev stylad med oss? Vad var det som gjorde att du använde våra tjänster flera gånger redan?

 

Den första gången jag använde personlig styling tjänst online det blev mer är jag hade förväntat mig. Först var jag lite osäker om stylisten kommer att förstå vad är det som jag vill och behöver. Även om jag fick fylla i ett frågeformulär om min budget och andra saker, alltså stil jag gillar och så, var jag fortfarande lite skeptisk. När jag fick outfits förslag dock till mejl blev jag glad! Det var ju precis det jag ville. Det att jag kan få outfitsförslag inom 24 timmar (första gången fick jag dem i typ 2 timmar) göra att jag vill använda tjänsten igen. I tillägg är styling förslag från professionella stylister för ett sådant pris är ju ett bra deal!

 

 

Du jobbar som en makeupartist och är en del av skönhet och modevärlden. Vad betyder personlig stil till dig?

 

Det är korrekt att säga att min personlig stil eller det hur jag ser ut och mina arbetserfarenhet i spelar en stor roll när det gäller nya kunder och projekt. Ibland känner jag mig att jag skulle vilja gå till jobbet i mjukisbyxor men jag behöver att se stiligt ut och up-to-date i modeindustrin. Ofta säger vi i industrin att först gäller det hur du ser ut och sen vilken person du eller hur hårt du jobbar.

 

 


 

Vill du dela dina upplevelser av styling med KIKOINNE på vårt blogg?

Kontakta oss på press@kikoinne.com

 

Kram,

KIKOINNE xx