KIKOINNE stylar en köpare

I detta korta blogg inlägg kommer vi introducera dig till Beatrice, en 27 år gammal köpare. Hennes meddelande kom till våran stylisternas dashboard för några veckor sedan. Beatrices stil dilemman var hur man hittar looks som passar både på jobbet och utanför det. Såhär såg hennes meddelande till stylisterna ut:

 

‘’Hejsan. Jag jobbar som köpare och de flesta dagarna är jag på jobbet 9 till 17. Efter jobbet vill jag ta en drink med mina vänner eller besöka olika evenemang direkt. Vilka kläder ska jag välja för att se stiligt ut både på jobbet och utanför?’’

 

Detta korta meddelandet från Beatrice och hennes foton visade stylisterna att hon gillar minimalistisk stil och skulle kanske uppskatta eleganta outfits med en twist.

 

Beatrice, 27, innan stylingen med www.kikoine.com/se

 

Eftersom Beatrice valde att få kompletta outfits förslag fick hon 3 outfits förslag hon kunde köpa, från KIKOINNEs stylisterna. Såhär såg den första ut:  

 

“Stylisterna föreslog att välja denna outfit för jobbet och matcha den med ballerinaskor. När jag ville gå ut provade jag högklackade skor. Allt ser så fin ut!” - Beatrice.


 

 

“Denna look gillar jag verkligen. Flera av accessoarer hade jag redan själv, det är bara att hitta dem när man vet hur man bäst matchar dem till outfiten! Jag gillade även ett personligt meddelande från stylisterna om hur man stylar varje outfit själv.”

 

 

“Jag blev faktiskt imponerad om att det bara tog 10 minuter att skapa min styling begäran på plattformen. Allt gick snabbt och smidigt, och svaret från stylisterna kom inom några timmar. Kändes som att stylisterna förstod mig som en människa - jag tycker om klassisk stil men gillar att vara synlig. Dessa tre outfits förslag jag fick var enkla att mixa och matcha och nu har jag att bra början till min kapsyl garderob.”


 

Vill du dela dina upplevelser av styling med KIKOINNE på vårt blogg?

Kontakta oss på press@kikoinne.com

 

Kram,

KIKOINNE xx