KIKOINNE stylar en fastighetsförvaltare

 

Februari har redan påbörjats och vi på KIKOINNE fortsätter prata om våra ambassadörer och dela deras historier. Som du kanske redan vet från våra tidigare inlägg är de folk som har redan provat magin av personlig styling med www.kikoinne.com/se. De gillade och köpte looks som våra personliga stylister har samlat ihop och ville dela va som var bäst med stylingen med oss.

 

Förra månaden fick KIKOINNEs styling team en utmaning och ett stort nöje att styla en fastighetsförvaltare Justine. Vi fick att komma på outfits som håller balansen mellan att vara eleganta och bekväma, eftersom Justine jobbar med folk men också reser mycket till olika fastigheter. Ett sådant meddelande fick vi från henne:

 

 

Att komma tillbaka efter mammaledighet är svårt. Jag gillade alltid fina, feminina kläder men efter så lång tid hemma har jag förlorat min stil-känsla, tycker jag. Inga ideér om vilka kläder passar mig längre och vad passar bra till jobbet. Jag spenderar mycket tid på kontoret och med kunder på olika ställen i staden. Jag vet att jag bör se professionellt ut. Jag vill få en smart look som är också stilig. Ber om hjälp och råd!

 

Justine fick outfitsförslag på kläder hon kunde köpa och råd om hur hon kan uppdatera sina arbetslooks. Efteråt kontaktade vi henne och frågade om hon gillar sina nya outfits och om det finns något annat vi kan hjälpa henne med. Vi var så glada att höra att Justine har köpt två av föreslagna outfits och hittade även några plagg i sin garderob som kompletterade looks vi skapade för henne. Vi pratade med Justine, 32 år gammal fastighetsförvaltare, så att vi kunde höra från henne vad hon tyckte om KIKOINNE styling tjänster.

 

Låt oss fråga, varför bestämde du dig att be www.kikoinne.com stylister om hjälp med mode och stil?

 

Alltså… Först och främst tycker jag att jag är inte någon som inte förstår eller gillar mode. Jag gillar att följa trender och klä mig fint, men det känns lite som att efter graviditeten har jag tappat min förtroende och kärlek till den. Jag är en fastighetsförvaltare vilket göra att jag bör se ut på ett visst sätt när jag träffar mina kunder. Det är därför när jag såg KIKOINNEs reklam på Facebook tyckte jag att jag kan väl prova, eller hur? Det kändes som att det var något för mig, vetni. Eftersom jag är väldigt upptagen med mitt barn och jobb finns det ingen tid att shoppa.

 

Berätta lite om ditt upplevelse av styling med KIKOINNE? Fanns det något som du inte hade förväntat dig?

 

Det hur jag såg arbets outfits var kanske lite stereotypisk. Jag trodde att man matchar en vit skjorta med svarta byxor och det är det, smartaste och enklaste sätt att göra. Det som KIKOINNEs stylister föreslog var inte något jag skulle ha kommit på själv. Men det är roligt, nu ber alla mina vänner om råd om stilen, som om jag var en någon stilikon! (skrattar).

 

Sista frågan - vad betyder mode och stil till dig?

 

Bra stil är kanske som en kopp kaffe på morgonen. Om jag gör det rätt känner jag mig säker och allt jag gör denna dag känns lite enklare. Jag är verkligen tacksam till KIKOINNEs stylister, deras förslag till mig verkligen genomtänkta. Nu känner jag mig mer säker i hur jag ser ut och det jag gör.


 

Vill du dela dina upplevelser av styling med KIKOINNE på vårt blogg?

Kontakta oss på press@kikoinne.com

 

Kram,

KIKOINNE xx