Skapa ikoniska looks med Liv Harrould

Vi är så glada att börja en ny vecka med en intervju! Denna gång har vi pratat med Liv Harrould, en fantastiskt stilig bloggare som bor i London. Kolla hennes Insta-fabulous konto på @livharrould. När vi på KIKOINNE såg hennes inspirerande outfit med boho chic vibe och ikoniska looks på Instagram var det klart att vi vill prata med henne! Det är därför vi träffade Liv för att prata om Instagram, hur man skapar en Instagram-vänliga outfits och utan vilka plagg kan hon inte leva!

 

 

 

Vilka tips har du när det gäller en perfekt Instagram bild?

 

Jag tror inte att det finns en perfekt Instagram bild alls, faktiskt, men när det gäller innehåll som jag tycker är mest visuellt engagerande, det handlar alltid om bra användning av naturligt ljus och stark bakgrund. Om du jobbar mot dagsljus ibland kan du känna dig att du ser lite platt ut mot bakgrunden och detaljer, såsom kläder, försvinner.

 

 

 

Vilka tips kan du ge om hur man skapar Instagram-vänliga outfits?

 

Experimentera med basics… komplicera inte dina outfits för mycket! Det finns flera coola bakgrunder än det val för kläder som kan lägga lite kryddor i din tidslinje. Jag tycker att det är ganska svårare än man tror att leka med basic klädesplagg men det är något som är viktigt och nödvändigt till alla.

 

 

 

Vilka är dessa viktigaste klädesplagg i din garderob?

 

Ett fint par av högklackade skor, raka avklippta jeans, en trenchcoat och en stor tröja.  

 

 

 


 

Kan du ge några tips om hur man kan lägga lite chic till en vardaglig stil?

 

Accessoarer. Det är något jag fortsätter lära mig! Om du känner att outfiten ser lite tråkigt ut, lägg till stora örhängen, ett halsband eller en kuvertväska… De kan förstärka varje look och ser chic och modernt ut.

 

 

 

Inspirerad av Livs modetips? Kolla hennes Instagram för vardaglig inspiration om stil! 💥

 

Vill du få personlig och snabb styling själv? Kontakta våra professionella stylister på www.kikoinne.se. 🔥