Bli en stilig mamma, med Danielle Robins

Inspiration är en sådan sak du kan aldrig få nog av! Det är därför vi träffade Danielle Robins, en inspirerande ung mamma som delar om sitt liv, stil, mode och mycket mer på sitt Instagram konto. Vi hoppas att du kommer att gilla vårt intervju med Danielle om modigt, stiligt och inspirerande liv som mamma.

 

Du ser helt fantastiskt ut, lysande och inspirerande. Har det att du blivit en mamma påverkat din stil och hur du väljer kläder?

 

Först, tack så mycket, det är så skönt att höra. Jag skulle säga att det har inte påverkat min rutin så mycket (än) för det är viktigt för mig att fortsätta klä mig på så sätt som jag vill, men kanske det har ändrats lite på hur mycket tid jag har att tänka och välja vad jag ska ha på mig denna dag. Just nu är det viktigast att förbereda outfits innan. Jag har en lista oöver outfits idéer på min telefon vilken jag kollar ibland för att bli mer effektiv nu som mamma.

 

 

 

 

 

Har du köpt några mammakläder eller försökte du köpa kläder som du kanske kan ha även senare?

 

Jag köpte inga mammakläder, faktiskt. Jag tänkte om att köpa jeans för jag hade verkligen saknat denim, men de var så dyra! Jag kunde inte köpa något så dyrt för bara några månader. Så jag fortsatte använda det som fanns i min garderob, tack vare min stil hade jag redan flera större, oversized plagg jag kunde använda.

 

 

 

 

 

Många kvinnor har det svårt att skapa stiliga outfits när deras kropp förändras så mycket. Har du några råd till dem?

 

Det är bara att va tålmodig med sig själv, älska och ta emot den du är just nu. Stil handlar om kreativitet och att visa vem du är, inte bara om din kroppsform eller storlek.

 

 

 

 

 

Hållbarhet är jättestort just nu. Har den påverkat din stil och shopping?


Den har absolut påverkat hur jag gör. Även om det är bara början, jag är så glad att vi får mer information om detta. Jag har aldrig tänkt om mig själv som en orimlig shoppare dock. När jag undrar om jag borde köpa något tar jag lite tid och säkerställer att detta blir en bra investering som jag kan ha på mig till olika tillfällen fö flera år, istället för att komma tänka slänga den efter några månader.

 

 

 

 

 

Inspirerad av Danielles tips om hur du kan vara en stilig mamma? Kolla hennes Instagram för flera av dem 💫