Hur du kan lägga till lite chic till din vardagsstil, med Fredrika Persson

 

Vi hälsar våren med en bloggserie där vi kommer att skriva om de bästa stil hacksen. Vi tar inspiration från de mest inflytelserika profilerna i modeindustrin – mode influencers, designers och stylists.

 

Denna gång pratar vi om ett universellt stil problem: hur gör så att sin vardagliga stil blir lite mer chic? Du håller kanske med om att de vanliga must-haves i din garderob (kolla vår guide för mer om dem här) inte kan själva fixa det. Idag pratar vi med Fredrika Persson, en svensk influencer och PR Manager av Busnel, en slow fashion märke. Efter vi har sett de senaste looksen av Fredrika på hennes Instagram är vi säkra på att hon kan förklara hur man gör vardaglig stil till att bli inte bara praktisk men också chic!

 

 

Din stil är väldigt unik. Har du alltid varit intresserad i mode?

 

Tack så mycket! Ja, jag har alltid haft ett intresse för kläder och mode sedan jag var väldigt liten. Det började med att jag tog kläder från mina två äldre systrar, även fast de var alldeles för stora för mig. Jag drömde om att kunna bära ”vuxna” kläder och blev överlycklig när den dagen kom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend uniform 🕊 #Busnel #whowhatwear

A post shared by FREDRIKA PERSSON (@fredrikapersson) on

 

 

När det gäller must-haves, vad är de viktigaste plagg i din garderob?

 

Ett måste i garderoben enligt mig är ett par skinnbyxor, den vita skjortan och en längre kappa. Men dessa tre plagg kan man komma väldigt långt då de går att kombinera med allt i garderoben. Det gäller att skaffa sig en bra bas och därefter kan man addera mer färg och roliga modeller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New blogpost || fredrikapersson.com

A post shared by FREDRIKA PERSSON (@fredrikapersson) on

 

 

 

Vilka tips kan du ge till dem som vill att deras vardaglig stil ska bli mer chic?

 

Satsa på accessoarer, skor och väskor av den bättre kvalitén. Det lyfter hela looken och man kan till exempel våga addera färg om man annars kanske inte trivs så bra i det. Med rätt accessoarer kan en vanlig och enkel look genast bli mycket roligare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for a sparkling 2019! ✨

A post shared by FREDRIKA PERSSON (@fredrikapersson) on

 

 


Våren är perfekt för shopping. Vad är det som nu är på din önskelista?

På min önskelista står en vintage Louis Vuitton Monogram Trouville högst upp...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sundays 💭

A post shared by FREDRIKA PERSSON (@fredrikapersson) on

 

 

 

 

Ta lite tid, skapa din önskelista på det som kan göra dina outfits mer eleganta, intressanta och kanske även modigare!

 

Kram,

KIKOINNE xx

 

För flera personliga modeförslag från professionella stylister, kolla www.kikoinne.se.