4 vårens trender för män att ta hänsyn till

Spring has finally sprung! Det är därför vi tycker att det finns flera trender som du borde höra om för att kunna komma in i den nya säsongen med rätt fot! 👟 Kolla 4 enkla outfits som vi samlat ihop och stressa inte längre om kläder. Här kommer vårt kort guide till dem viktigaste looks du kan börja använda redan idag.

 

#1 DENIM

 

Denim on denim är lätt att fixa när du väljer olika nyanser av denim. Vi har valt en blekt denim skjorta i ljusblått, svarta jeans och en klassisk denim jacka. Finns det något bättre än en bekväm dagens outfit? Kom ihåg att dessa plagg kan användas även separat, vi är säkra att dem kommer att bli en perfekt tillägg i din garderob.

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden

 

 

#2 STATEMENT TAILORING

 

Denna outfiten visar hur kostym kan bäras även utanför kontoret: lyfta din fritidslook upp till en ny nivå med denna kostym i röda rutor. Lägg till en marinblå skjorta och du är redo!

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden

 

 

#3 PERFEKT BLÅTT

 

Blått fortsätter vinna modets catwalks, och vi har valt en look som är perfekt till off-duty, fritids promenad eller när du vill se lite sportigt ut. Klassiska sportiga plagg som en CHAMPION tröja hjälper att skapa en fin gatustil outfit!

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden

 

 

#4 HIGH RAVE

 

Vi bjuder in dig att upptäcka en stilig ‘high rave’ trend för dem som gillar att skilja sig från mängden. Denna look, inspirerad av designer som Acne Studios, Balenciaga eller Vetements, är ett perfekt val för en regnig dag på stan.

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden 

Kram,

KIKOINNE xx

 

För flera personliga modeförslag från professionella stylister, kolla www.kikoinne.se.