4 trender för våren du borde absolut prova

KIKOINNEs personliga stylister har samlat ihop dem viktigaste must-try trender för våren. Våra easy-to-apply stil hacksen kommer att passa perfekt till dina fritids outfits och hjälpa att använda flera moderna looks i ditt liv!
 

 

#1 LUGN VIT

 

Minimalistiska, ljusa outfits kommer att göra dig till en modern city diva. Vi tycker att det är tid att lämna mörka färg och låta lite ljus komma in i garderoben... 🕊 Det är därför vi har valt dessa 4 moderna plagg för att skapa en inspirerande look för våren!

 

 

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden 

#2 NEON FÄRG

 

Det som står på andra sidan av vit och minimalistisk look är en modig look som kan fräscha upp din garderob med neon! 🎨 Är du redo att lämna eleganta looks och välja något lite mer edgy? Det är vi verkligen redo att göra! 😍

 

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden

 

 

#3 New Utility

 

Mode trend new utility kan beskrivas som en safari upplevelse. Väskor i medium storlek, bekväma sportskor och styling är viktigaste här. Prova denna look och se om denna bekväm och sportig look är något för dig.

 

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden

 

 

#4 STATEMENT MÖNSTER

 

Vi älskar även djurmönster! Mönster kan verkligen ändra hur dina staple plagg ser ut. Kolla denna killer outfit från våra mest gillade mönster-samling…   

 

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden

 

 

Vi hoppas att du gillade vår guide om senaste vårens trender. Vänta inte längre, använd dessa tips nu!

 

Kram,

KIKOINNE xx

 

För flera personliga modeförslag från professionella stylister, kolla www.kikoinne.se.