Styla 6 plagg till 12 olika outfits!

Troligtvis har du redan hört om kapselgarderob, hållbart mode och smart shopping flera gånger. Men vad betyder dessa begrepp?

 

Personliga stylister på KIKOINNE har samlat ihop en kort guide vilken visar att allt handlar bara om hur smart du väljer dina klädesplagg. Kolla deras förslag på hur 6 klädesplagg kan skapa 12 fina outfits! Läs gärna till slutet av inlägget för att få veta vilken magisk formel kan du använda för att skapa en garderob där allt passar ihop.
 

 

Välj dem viktigaste klädesplagg

 

Generellt föreslår vi våra kunder att välja klädesplagg som kan bygga en kapselgarderob (det betyder att du man har några viktigaste plagg som kan matchas enkelt med kläder som passar varje säsong), och denna gång är ingen undantag.

 

6 helt must-have plagg som vi samlat är: ett par ljusblå jeans, en svart t-shirt, en minikjol  i läder, en blus i silke, en pullover och en jacka. Alla dessa plagg kan enkelt matchas med simpla högaklackar du har, och om det blir kallt även med ett par stövlar.

 

Genom att mixa dessa plagg har vi samlat ihop 12 olika outfits:

 

Outfits 1 och 2

 

Casual outfit eller en party look: fixat. ✔️

 

Om du letar efter en enkel och bekväm outfit för fritid, prova en röd jacka och blå jeans. En blus i silke med lite mönster kommer att göra din outfit även mer chic.

 

Den andra look är en klassisk ‘killing the party’ outfit: en svart t-shirt med en kjol i läder (glöm inte högklackade skor).

 


 

Outfits 3 och 4

 

De nästa två outfits kommer att ge lite ‘rock’n’roll’ vibes. Kolla hur enkelt kan du byta ett plagg och få en helt annan look!

 

 

Outfits 5 och 6

 

Denna gång lägger vi till en vit pullover för att skapa en ny mood. Dessa två outfits är trendiga och har en gatustil känsla.

 

 

Outfits 7 och 8

 

Det är enkelt att leka med plagg när du kommer ihåg några bra färgkombinationer. En klassisk svart t-shirt ser fantastisk ut med ett par blå jeans.  Eller en en svart-och-rött kombination, som kommer att krydda dina looks lite grann. 🔥

 

 

Outfits 9 och 10

 

Känner du dig inspirerad av stora designers såsom Balenciaga eller Isabel Marant? 6 bra valda items kan enkelt skapa looks som ser inte mindre trendiga ut än de du ser på catwalks.

 

 

Outfits 11 och 12

 

Även om dessa outfits ser lite lika ut som dem du såg ovanför, kolla igen! En minimalistisk look med en vit pullover och ett par jeans. Visst, ett par högklackade också. Sist men inte sämst, kolla en look med en röd jacka med en pullover under och en kjol.

 

 

Det var en utmaning, eller hur? Vi hoppas att vi har lyckats prova att en smart garderob betyder inte att man MÅSTE ha en hel del olika klädesplagg. Det handlar om att man vet hur man matchar på ett bra sätt.

 

Visste du att du använder bara 30% av din garderob? Det är sant om du inte besöker www.kikoinne.se och får dina outfits samlade av våra erfarna stylister.

 

Kram,

KIKOINNE xx

 

För flera personliga modeförslag från professionella stylister, kolla www.kikoinne.se.