Kläder som gör dig för cool för att jobba

Låter det lite för starkt? Saken är den att kläder spelar en stor roll i business. Eftersom att klä sig för framgång blir viktigare och viktigare har KIKOINNE stylister skrivit en kort guide till dig om hur du kan skapa perfekta outfits för business casual klädkod för kvinnor.  

 

Kort om business casual klädkod:

 

Hela ideén av business casual klädkod är att du får välja en mer konservativ typ av klänning eller en matchande tvådelad set. Om du vill dock se moderiktig ut kan du mixa några plagg du redan har med dem som kommer i starka färger eller mönster. Välj större accessoarer men försök att undvika överdriva med dem.


 

#1

 

En klassisk arbetsplagg som en dubbelknäpp kavaj är att bra val. Den kommer att hålla dig bekväm under långa dagar på jobbet och ge dig en attraktiv silhuett!

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden


 

#2

 

Dessa smarta byxor kommer att absolut bekräfta denna ‘för cool för att jobba’ status. Byxor som utgår från midjan kan hjälpa dig visa din figur men också hålla dig bekväm.  

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden


 

#3

 

Mönster i olika färger på en klassisk blus kan lägga till lite extra till din outfit. Kom ihåg att dina skjortor eller bluser för business casual borde vara eleganta istället för extravaganta eller avslöjande.

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden

 

#4

 

Troligtvis behöver vi inte övertyga dig att gilla dessa round toe stiletto stövlar… De kommer att absolut göra din look mer skarp ut!

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden

 

Kram,

KIKOINNE xx

 

För flera personliga modeförslag från professionella stylister, kolla www.kikoinne.com/se.