Black tie klädkod: mysterium är löst

Troligtvis kommer flesta att hålla med att när man pratar om klädkoder är allt klart som en korvspad! Eftersom det finns så många olika klädkoder kommer vi inte klandra dig om du missar målet ibland och antingen överdriver eller missar att klä dig så fint som det behövs. Idag löser KIKOINNEs stylister alla mysterium som ligger bakom casual, cocktail och black tie klädkoder i kommande blogginlägg. Stanna kvar och få veta vilka kläder du borde välja för varje av dessa klädkoder så att du gör alltid rätt från och med nu!

 

Kort om black tie klädkod:

 

Kanske du känner igen klädkod namn ‘black tie’. Troligtvis en bild av Hollywood glamour kommer upp i din fantasi och du blir helt yr i huvudet när du tänker om sådana plagg i din garderob. Även om black tie klädkod är mycket formell är det lättare för kvinnor att klara av att se fantastisk ut i sådana outfits. Vi föreslår att välja golv längds aftonklänningar. Det är också viktigt att märka att black tie skiljas verkligen från white tie klädkod eftersom den låter dig välja i vilken färg du vill ha din klänning. Det är därför vi föreslår att välja starka färger som är trendiga denna säsongen.    


 

#1

 

Elegant och lång Alberta Ferretti klänning i färg av toskanska solen kan verkligen bli subtil men också oförglömlig. Kom ihåg att du får välja vilken färg som helst, därför välj något lite roligare än svart…!     

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden


 

#2

 

Det är alltid viktigt att ha en jacka eller en kappa över din klänning så att du kan graciöst komma in eller ut lokaler där allt händer. Våra stylister föreslår att välja en liten pälsimitations kappa.

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden


 

#3

 

De klassiska pumps kommer att passa perfekt till din black tie evenemang, men också stanna kvar i din garderob som must have skor.

 

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden


 

#4

 

När det kommer till accessoarer för din black tie party, föreslår vi minimalistisk taktik. En fin kuvertväska kommer att lägga det lilla extra till din outfit.

 

För att se och köpa varor, vänligen klicka på bilden


 

Kram,

KIKOINNE xx

 

För flera personliga modeförslag från professionella stylister, kolla www.kikoinne.com/se.